foto

Adam Jančina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Svet stratených
2017 Jessie&Joe
2016 Divoká karta
Staré dobré časy
2015 YOLO (studentský film)
2013 Bojko (studentský film)

TV seriály

2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Super appka (E07)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
Pravá tvár (TV seriál)
Čierna labuť (E02)
Rex (TV seriál)
Pod ulicami Bratislavy (E08)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Kristína: Láska bombová (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2016 Fanny a Alexander (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)