foto

Anna Lee

  • nar. 2.1.1913
    Igtham, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.3.2004 (91 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Hoši z Beverly Hills
Velká výzva
1987 Beyond the Next Mountain
Pravá ruka
1979 The Night Rider (TV film)
1978 Beasts Are on the Streets, The (TV film)
Legend of the Northwest
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
Oliver a chytrák Dodger
1968 Star!
1967 Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
1966 7 Women
Picture Mommy Dead
1965 Za zvuků hudby
1964 For Those Who Think Young
Movie Maker, The (TV film)
The Unsinkable Molly Brown
1963 The Prize
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
Jack zabíjí obra
Muž, který zastřelil Liberty Valance
Vzpoura na Bounty
1961 Dva jeli spolu
1960 The Big Night
1959 Jet Over the Atlantic
Kavaleristé
The Crimson Kimono
This Earth Is Mine
1958 Gideon's Day
The Last Hurrah
1954 General Foods 25th Anniversary Show: A Salute to Rodgers and Hammerstein (TV film)
1949 Prison Warden
1948 Best Man Wins
Fort Apache
1947 High Conquest
The Ghost and Mrs. Muir
1946 Bedlam
G.I. War Brides
1944 Summer Storm
1943 Flesh and Fantasy
Forever and a Day
I katové umírají!
1942 Commandos Strike at Dawn
Flying Tigers
1941 Bylo jednou zelené údolí
My Life with Caroline
1940 Return to Yesterday
Sedm hříšníků
Young Man's Fancy
1939 The Four Just Men
1937 King Solomon's Mines
Non-Stop New York
O.H.M.S.
1936 Tajemství vynálezce
1935 First a Girl
Heat Wave
The Passing of the Third Floor Back
1934 Camels Are Coming, The
Faces
Lucky Loser
Rolling in Money
1933 Bermondsey Kid, The
Chelsea Life
King's Cup, The
Mannequin
Mayfair Girl
Yes, Mr. Brown
1932 Ebb Tide
His Lordship
Say It with Music

TV seriály

1997 Port Charles (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1972 The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Charles Farrell Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 A Date with Judy (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2002 Joan Crawford: The Ultimate Movie Star (TV film)
2000 Backstory (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace