foto

Richard Romanus

  • nar. 8.2.1943 (75 let)
    Barre, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mladý černý hřebec
2001 Anděl na skřipci
1999 Karlův pohřeb
Pokud věříš (TV film)
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
Urban Relics
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1994 Poldové a zloději
1993 Zabiják
1992 Policajtská čest
1991 Entertainers, The (TV film)
Oscar
1990 Final Stage
Hollywood Heartbreak
1989 Married to the Mob (TV film)
1988 Bláznivý výlet
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
1986 Murphyho zákon
1984 Crackups (TV film)
More Than Murder (TV film)
Protokol
Second Sight: A Love Story (TV film)
1983 Odcizené polibky
1982 Hey Good Lookin'
Pandemonium
1981 Heavy Metal
1980 Sitting Ducks
1979 Gold of the Amazon Women (TV film)
1977 Night Terror (TV film)
Wizards
1975 Ruská ruleta
1974 Snadný výdělek
1973 Špinavé ulice
1968 The Ghastly Ones

TV seriály

2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
1999 Providence (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Johnny Bago (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Podvod na druhou (S02E03)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
Shadow Chasers (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Foul Play (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace