foto

Kelvin Brown

  • nar. 31.1.1975 (44 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 God's Country
2010 Gangsteři
2007 Box, The
The Thick of It (TV film)
2005 Daydream Believer
Vyvrženci pekla
2001 Dva do hry
1998 Park Day

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Evocation of the Elders (S01E08)
2017 Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Johnny and Dora (S02E23)
2014 Dads (TV seriál)
Eli Nightingale (E13)
Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
2012 The Soul Man (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Bad Seeds (E07)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Ústav (S03E09)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (S06E14)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Drtivé vítězství (S01E22)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Babysitter (S01E07)
Policejní odznak (TV seriál)
Grave (S04E02)
1996 Moesha (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Lonely Italian

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace