foto

Maria del Mar

  • nar. 1964
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blackline: The Beirut Contract
2018 Never Saw It Coming
2015 La Trattoria Sitcom (TV film)
No Deposit
2014 Devil's Mile
2013 Zase doma (TV film)
2010 Drop Zone: Fiji
2009 Touch of Grey, A
2007 14 Days in Paradise
2006 For the Love of a Child (TV film)
Jekyll + Hyde
Smrtící zásnuby (TV film)
2004 Lebky 3
2003 Akta Pentagon (TV film)
The Dog Walker
2002 Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Deník sexuálních obětí
2000 Price of Glory
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
1995 Smrti se postav čelem (TV film)
1994 Eclipse
1993 Smrtelný pot
1992 Revolver (TV film)
1988 The Child Saver (TV film)
1987 Liberators, The (TV film)
1976 La iniciación en el amor

TV seriály

2014 Hannibal (TV seriál)
Hassun (S02E03)
2013 Played (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
Flashpoint (TV seriál)
Eyes In (S05E04)
2010 Pouštění žilou (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špatná medicína (S01E11)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
Day 3: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S03E19)
JAG (TV seriál)
Čtyřprocentní řešení (S10E10)
Obnova řízení (S10E03)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a ta druhá (S01E07)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Tři rande a jeden rozchod (S04E19)
1996 Relativity (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace