foto

Chris Haywood

  • nar. 24.7.1948 (70 let)
    Billericay, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boar
2016 Přehrada
The Spa
2014 Love Is Now
The Bugle's Call
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2011 Osud
Savages Crossing
Swerve
Šípková Růženka
2010 Bitva o Hill 60
2009 Kluci jsou zpět
Lživý svědek (TV film)
2008 8
Poslední zpověď Alexandera Pearcea
View from Greenhaven, The
2007 Swing
2006 Hotel Vladivostok
Jindabyne
Solo
Water Diary, The
2005 Žid
2004 BlackJack: Sweet Science (TV film)
Human Touch
Prokletí Salemu (TV film)
Through My Eyes (TV film)
Widower, The
2003 Lennie Cahill Shoots Through
Nalezený ráj
Subterano
2002 Nugget
Stuffed Bunny
Černí a bílí
2001 Diaries of Vaslav Nijinsky, The
One Night the Moon
Život s vrahem (TV film)
2000 Innocence
Muggers
Opičí maska
1999 Change of Heart
Molokai: The Story of Father Damien
1998 Day of the Roses (TV film)
1997 Blackrock
Cesta bez návratu (TV film)
Fable (TV film)
Líbej nebo zabij
Oscar a Lucinda
1996 Lust and Revenge
Záře
1995 Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Exile
Muriel se vdává
1993 The Feds: Betrayal (TV film)
Touch Me
1992 Alex
The Last Man Hanged (TV film)
The Nun and the Bandit
1991 A Woman's Tale
Sladký mluvka
1990 Aya
Call Me Mr. Brown
Golden Braid
Quigley u protinožců
1989 Ostrov
1988 First Kangaroos, The
Manifesto
Navigátor: Středověká odysea
Smaragdové město
Warm Nights on a Slow Moving Train
1987 Don Quijote
The Bit Part
The Tale of Ruby Rose
1986 Dogs in Space
Doly krále Šalamouna (TV film)
Double Sculls
Malcolm
1985 Burke & Wills
Coca-Cola Kid
Ulice umírání
Wills & Burke
1984 Kanec
Strikebound
Velký zlatý podvod (TV film)
1983 Muž s květinami
The Return of Captain Invincible
With Prejudice
1982 Clinic, The
Freedom
Heatwave
Lonely Hearts
Muž od Sněžné řeky
Running on Empty
1981 Útočná síla "Z"
1980 ...Maybe This Time
Dead Man's Float
Krotitel Morant
1979 Kostas
1978 Good Thing Going, A (TV film)
In Search of Anna
Newsfront
1977 Out of It
1976 Deathcheaters
Trespassers, The
1975 Great McCarthy, The
Removalists, The
1974 Auta, která snědla Paříž
Essington (TV film)
1973 Alvin Purple

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Finis Vitae Sed Non Amoris (E04)
2017 The Letdown (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Journey (S02E01)
2016 Secret City (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
Searchers Search (S01E02)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Guadalcanal/Leckie (E01)
2009 My Place (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Worst Day Since Yesterday (S03E08)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Nové boty (S01E15)
Divocí hřebci (S01E08)
Šrám (S01E06)
2000 Grass Roots (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Picture If You Will (S02E06)
1999 Farscape (TV seriál)
That Old Black Magic (S01E08)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Frontier (TV seriál)
Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 House Gang (TV seriál)
Naked: Stories of Men (TV seriál)
Pacific Drive (TV seriál)
Sun on the Stubble (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 Cyclone Tracy (TV seriál)
1984 The Explorers (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Návrat do ráje (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
Women of the Sun (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
1977 Glenview High (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1975 Quality of Mercy (TV seriál)
1974 Zlatá horečka (TV seriál)
1972 Aunty Jack Show, The (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1981 No Going Back
Wrong Side of the Road

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)
1979 Jokes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace