foto

Peter Strauss

  • nar. 20.2.1947 (73 let)
    Croton-on-Hudson, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Finale
2016 Drawing Home
2014 Sugar Daddies
2010 Divoká cesta (TV film)
2007 Kněz je poděs
2006 The Way (TV film)
2005 xXx: Nová dimenze
2003 111 Gramercy Park (TV film)
Kids' Ten Commandments: A Life and Seth Situation
Kids' Ten Commandments: The Not So Golden Calf
Prokletí (TV film)
2001 Murder on the Orient Express (TV film)
2000 Táta kovboj (TV film)
1999 Johanka z Arku (TV film)
Seasons of Love
1998 Smrt ve stínu (TV film)
1997 Falešné svědectví
1996 Jezero v lesích (TV film)
1995 Texaská spravedlnost (TV film)
V poslední chvíli
1994 Mládě (TV film)
Shledání (TV film)
Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1993 Men Don't Tell (TV film)
1992 Oběti spravedlnosti (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Let černého anděla (TV film)
1990 Pohřbena zaživa (TV film)
1989 Peter Gunn (TV film)
1987 Hrdí muži (TV film)
1986 Penalty Phase (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
1983 Heart of Steel (TV film)
Vesmírný lovec
1982 Tajemství N.I.M.H.
1981 A Whale for the Killing (TV film)
Way They Were, The (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1979 Míle do Jericha (TV film)
1977 Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1976 Poslední magnát
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1973 The Man Without a Country (TV film)
1972 Trial of the Catonsville Nine, The
1971 Seržant Klems
1970 Modré uniformy
1969 Hail, Hero!

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
The Last Supper (S16E12)
2013 CopStories (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Locum (S12E01)
2008 State of the Union (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Watch (S01E09)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Biker Mice from Mars (TV seriál)
2005 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Coming Down Hard (S15E04)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1994 Batman (TV seriál)
House and Garden (S02E06)
1993 Motomyši z Marsu (TV seriál)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1979 Das Dorf an der Grenze (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Letters from the Grave (S03E16)
1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
For the Love of God (S02E03)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Angels in the Snow (S04E02)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Timelock (S01E08)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)

Dokumentární

2002 Messner (TV film) - vyp.
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)

Host