foto

Bill Mumy

  • nar. 1.2.1954 (64 let)
    San Gabriel, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Povstání strojů (TV film)
2005 Holly a její přátelé: Narozeninová párty
2004 Comic Book: The Movie
2002 TVography: The Partridge Family (TV film)
1997 Monkey Prince, The
Underground Adventure
1995 Tři přání
1992 Dvojitý úder
1990 Captain America
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
1984 Hard to Hold
1983 Zóna soumraku
1980 Fish Heads
1977 Sunshine Christmas (TV film)
1974 The Rockford Files (TV film)
1973 Motýlek
Sunshine (TV film)
1971 Chraňte zvířata a děti!
1969 Rascal
1968 Wild in the Streets
1965 Drahá Brigitto
1964 For the Love of Willadean (TV film)
1963 A Child Is Waiting
A Ticklish Affair
Palm Springs Weekend
1962 Sammy the Way Out Seal (TV film)
1961 Tammy Tell Me True
1960 The Wizard of Baghdad

TV seriály

1998 Babylon 5 (TV seriál)
Objects at Rest (S05E21)
The Fall of Centauri Prime (S05E18)
Movements of Fire and Shadow (S05E17)
další epizody (8)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V obležení na AR-558 (S07E08)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
Between the Darkness and the Light (S04E19)
další epizody (12)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
The Hour of the Wolf (S04E01)
další epizody (15)
1995 Babylon 5 (TV seriál) - herec, a.z.
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (10)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Odhalení (S02E02)
Východiska (S02E01)
další epizody (10)
1975 Sunshine (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
It's a Good Life (S03E08)
Long Distance Call (S02E22)

Dokumentární

2008 On the Edge of Black and White
Pioneers of Television (TV seriál)
2006 Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman (TV film)
2004 Blake Edwards
2003 Biography: Buffy the Vampire Slayer - Television with a Bite (TV film)
Biography: Elizabeth Taylor (TV film)
Brigitte Bardotová - divoká kráska (TV film)
2002 Tim Robbins - hráč od srdce (TV film)
2000 Child Stars: Their Story (TV film)
1999 Attack of the 50 Foot Monster Mania (TV film)
1998 Leonardo DiCaprio - Život hvězdy
1995 Fantasy Worlds of Irwin Allen, The
1991 Dr. Demento 20th Anniversary Collection
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2003 Child Stars: Then and Now (TV pořad)
1998 Lost in Space Forever (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace