foto

Anna Mae Wills

  • nar. 31.3.1982 (35 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
2010 Amazon Falls
Bouře meteorů (TV film)
Stained
16 přání (TV film)
2009 Cole
Miluji tě, Beth Cooperová
Pes jménem Krismes (TV film)
Vzájemná objetí
2012
2008 Kód smrti
Umění války: Zrada

TV seriály

2013 The Killing (TV seriál)
Eminent Domain (S03E06)
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Long Distance Call (S03E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace