Reklama

Reklama

Pomatená kouzelná kmotra pomáhá Abby splnit přání u příležitosti jejích 16. narozenin. Abby si však uvědomí, že po tom, co si myslela, že chce, ve skutečnosti vůbec netouží, ale nakonec prožije ty nejlepší narozeniny. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Na začátku to může být otravný, ale díky představitelce Debby Ryan to na chvilku přestane. Mlladá dívka má na své narozky prostě smůlu, a tak si díky kouzelné vílce splní všechny (něktterá pitomá) přání. Nakonec jí dojde, že to byla celá chyba, a díky písni "Open Eyes" je tam opravdu pěkná a povedená scéna na přemýšlení. (nebo jeto písní? to je fuk..) Když už se vám Debby nelíbí jako herečka, zkuste ji ocenit jako zpěvačku. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bolo celé STRAŠNE umelé, presladené, priblblé a namyslené, tak neviem prečo, ale zaujalo ma to asi po dvoch minútach sledovania a musela som to dopozerať. A zas na druhej strane bolo to pozerateľné a len slabý odvar toho seriálového hnoja, ktorým dennodenne vymýva mozgy detí disney channel. Tak v rámci ničnerobenia a vypnutia väčšiny mozgových buniek to bola celkom fajn oddychovka, ktorú si iste už nechcem zopakovať, ale pre tento jedenkrát mi nespôsobila žiadne trvalé následky. ()

Reklama

Veeria 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi hlavně myšlenka tohoto filmu - a to ta, že to, co si přeješ, se splní. Nicméně každé přání na sebe váže i negativa, která ale přijdou až s postupem času a nelze je ovlivnit. Kéž by se dal čas vrátit jako zde. Jednu hvězdičku přidávám k dobru za postavu Celesty (Anna Mae Routledge), kterou bych brala i ve svém životě. =) ()

PaulCabot 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Debby Ryan nepatří mezi mé oblíbené herečky, vydržela jsem film shlédnout celý a jako už to u romantických komedií bývá, aspoň diváka vedou přesně tam, kde chce být. Taková pěkná romantická pohádka, navíc v hlavní roli sympatický Jean-Luc Bilodeau. 16 přání mi tématem krapet připomíná film Přes noc třicítkou. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů od Disney Channell moc nečekám. Tohle byl jeden z těch lepších pokud u toho člověk vypne mozek (ta víla je všady a nikomu to nepříjde divné) tak se to dá. V dnešní době by byly ty přání jiné určitě by tam bylo potkat Biebera a byt na koncertě Homo Direction. S hlavní herečkou problém nemám aspoň to není taková zmalovaná zrůda jak ty ve Violetě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě. Školní scény byly nafilmovány na střední škole v Langley v provincii Britská Kolumbie. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama