foto

Olga Fonda

  • nar. 1.10.1982 (34 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olga Fonda je herecký pseudonym této ruské modelky. Vlastním jménem se jmenuje Olga Tchakova narodila se 1. října 1982. Pochází z drsných podmínek, protože se narodila na Sibiři. Do Ameriky se dostala díky výměnnému studiu, když jí bylo 14.

Věnovala se modelingu a díky tomu se mohla do Ameriky vrátit. Díky svému vzhledu začala sbírat epizodní role v seriálech. Objevila se tak v HOW I MET YOUR MOTHER, ENTOURAGE, PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. a MELROSE PLACE. Kromě toho si zahrála i menší role ve filmech. Objevila se i jako přítelkyně Owena Wilsona v FOTŘI JSOU LOTŘI.

V roce 2010 byla obsazena do pokračování TWILIGHT SÁGY:BREAKING DAWN. V roce 2011 měla i malou roli ve filmu BLÁZNIVÁ, ZATRACENÁ LÁSKA, ale bohužel se její scény nedostaly do závěrečného sestřihu. Lépe to pro ni dopadlo ve filmu OCELOVÁ PĚST. Tam si zahrála hlavní „záporačku“, jak jinak než původem z Ruska.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
Nine Eleven
2015 Xibalba
2013 The Breakdown (TV film)
2011 Bláznivá, zatracená láska
Ocelová pěst
Ztracen ve vesmíru
2010 Fotři jsou lotři
2009 Znovu se zamilovat

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Gone Girl (S05E15)
No Exit (S05E14)
Total Eclipse of the Heart (S05E13)
další epizody (5)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
Dead Man on Campus (S05E08)
Death and the Maiden (S05E07)
další epizody (7)
2010 Nikita (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Základy Robin (S05E03)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace