foto

John Ridley

  • nar. 1965
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ben Hur
2013 12 let v řetězech
2012 Red Tails
2003 Those Who Walk in Darkness
2002 Bratrstvo černé pracky
1997 Chlad v srdci
U-Turn

TV seriály

2018 Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
Bitter Pill (S06E05)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
Wentworth (TV seriál)
Scars (S05E01)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Wentworth (TV seriál)
Eleventh Hour (S04E11)
Love and Hate (S04E05)
First Blood (S04E01)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Wentworth (TV seriál)
The Living and the Dead (S03E11)
Goldfish (S03E08)
2011 Da Brick (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
The Hunted (S05E10)
Dead Sea (S05E09)
The Third Man (S05E01)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
In Too Deep (S04E16)
Dutch Courage (S04E09)
Big Fish (S04E06)
další epizody (4)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Half Life (S03E07)
Oh Danny Boy (S03E06)
další epizody (4)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Giving Up the Dead (S02E05)
Heaven Born Captains (S02E04)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S01E07)
Precious Cargo (S01E06)
2005 Barbershop (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
No More, Forever (S05E15)
2003 Platinum (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Self-Importance of Being Carlos (S02E17)
2000 Static Shock (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Four Days (S02E03)
A Thousand Points of Light (S01E20)
32 Bullets and a Broken Heart (S01E14)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
Patterns (S01E03)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Dokumentární

2017 Let It Fall: Los Angeles 1982-1992

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 U-Turn - kniha

Režijní filmografie

Filmy

2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
1997 Chlad v srdci

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2005 Barbershop (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)

Dokumentární

2017 Let It Fall: Los Angeles 1982-1992

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Lady Dynamite (TV seriál)
White Trash (S01E03)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Dokumentární

2007 Heckler

TV pořady

2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
2013 The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1986 Siskel & Ebert & the Movies (TV pořad)

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace