foto

Tina Casciani

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krev šampiona
2014 BlackJacks
2013 30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
2012 Nevsky Prospect, The
2011 Dispatch
The Speak
2010 Tic
2009 Bejvalek se nezbavíš
2008 Velcí bratři
2001 Zoolander
2000 Praktikantka

TV seriály

2015 Donny! (TV seriál)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dosnežitelné (S04E14)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace