foto

Kamil Bartošek

  • nar. 26.5.1985 (32 let)
    Kroměříž, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátor Kamil Bartošek, známý pod "uměleckým" jménem jako Kazma, se narodil v Přílepech, vystudoval mediální komunikaci. Jméno si na poli českého šoubyznysu udělal svými rádoby vtipnými krátkými video příspěvky na serveru YouTube, kde si dělal legraci ze všech včetně sebe. Kromě toho nyní moderuje ranní show na Fajn Rádiu se svou partnerkou Kateřinou Kristelovou.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Kontrafakt - Stale mi dáva

TV pořady

2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
Prague Guide (TV pořad)
2015 Fast Foot - Škola běhu (TV pořad)
Hrajeme s Alim (TV pořad)
Ukaž káru (TV pořad)
2014 Kazma to nedá (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 DJ Wich feat. Strapo, Hrdlorez Boris - Choďte šeci do p*če (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV pořady

2008 One Man Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2008 One Man Show (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV pořady

2008 One Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace