foto

Jenny Lewis

  • nar. 8.1.1976 (42 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Very Murray Christmas
2008 Bolt - pes pro každý případ
2001 Don's Plum Bar
1998 Městečko Pleasantville
1997 Smutný kluk
1996 Foxfire
Sweet Temptation (TV film)
Talk to Me (TV film)
1994 Runaway Daughters (TV film)
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
Otec bez závazků (TV film)
1990 Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
Shannon's Deal (TV film)
Čaroděj
1988 Baby M (TV film)
Můj otec, můj syn (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
Who Gets the Friends? (TV film)
1987 Place at the Table (TV film)
Trading Hearts
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Convicted (TV film)
1985 Suburban Beat (TV film)

TV seriály

2011 Super drbna (TV seriál)
Od ano k nule (S05E01)
2010 Americký táta (TV seriál)
Merlot Down Dirty Shame (S06E15)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Song One
2013 Very Good Girls

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2014 Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace