foto

Linda Woolverton

  • nar. 19.12.1952 (64 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Maleficent 2
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2014 Zloba - Královna černé magie
2010 Alenka v říši divů
2005 Lestat (divadelní záznam)
1994 Lví král
1993 Neuvěřitelná cesta
1991 Kráska a zvíře
1985 Školák vlkodlak

TV seriály

1989 Garbage Pail Kids (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
1988 Adventures of Raggedy Ann and Andy, The (TV seriál)
1986 Dennis - postrach okolí (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
Popples (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace