foto

Adam Garcia

  • nar. 1.6.1973 (45 let)
    Wahroonga, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento sympatický Australan se narodil 1.června 1973 v Sydney. Podobně jako jeho herecký kolega John Travolta, také on prorazil jako Tony Manero v muzikálové verzi Horečka sobotní noci.

Adam Garcia si zahrál ve více než patnácti filmech. Zahrál si také v seriálu O.C. CALIFORNIA. Tady je několik filmů, ve kterých si tento herec zahrál buď hlavní, nebo vedlejší role např.: OSCAR WILDE, KLUCI V MÉM ŽIVOTĚ nebo PRVNÍCH 20 MILIONŮ JE NEJTĚŽŠÍCH.

Ale největší úspěch měl Adam Garcia ve filmu režiséra Davida McNallyho DIVOKÉ KOČKY po boku Piper Perabo. A s tímhle filmem si získal uznání jako herec po celém světě. Také se objevil v menších rolích ve filmu : ZPOVĚĎ KRÁLOVNY STŘEDNÍ ŠKOLY nebo SLEČNA MARPLOVÁ: MRTVOLA V KNIHOVNĚ.

Hana "Aknah" Kalivodová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vražda v Orient expresu
2015 Party Pieces
2014 Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
Woman Called Job, A
2012 Best Possible Taste, The (TV film)
Homophobia
2010 Every Emotion Costs
2005 Pán času: Vánoční invaze (TV film)
Riot at the Rite (TV film)
Svatební víkend
2004 Love's Brother
Přitažlivost
Zpověď královny střední školy
2003 Klokan Jack
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Kluci v mém životě
2000 Divoké kočky
Tanečník
1997 Oscar Wilde

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
2014 Kód (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Eternity (S03E05)
2013 Camp (TV seriál)
2010 Dr. House (TV seriál)
Volba (S06E19)
2009 Mister Eleven (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Drsní Bretové (S02E03)
2008 Britannia High (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Mrtvola v knihovně (S01E01)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2002 Shirtless: Hollywood's Sexiest Men (TV film)

TV pořady

2001 Audience with Kylie Minogue, An (TV pořad)
1998 Audience with the Bee Gees, An (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Homophobia

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace