Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Katie 

všechny recenze uživatele

...Nevzpomínám si na film s Drew Barrymore, který by mě víc zaujal. O tomto filmu kdekdo může říct, že je nudný a že není o ničem, do určité míry by měl pravdu. Ovšem pro mne tento film o něčem je a to především o vztahu mezi rodičem a potomkem. I když je to film zasazený do (asi) šedesátých let, tak jeho téma je zcela určitě nadčasové... a navíc se mi líbila hudba... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama z dob hippies, Vietnamu a svobodných matek mne nezaujalo vlastně ničím až na fantastický výkon Steve Zahna. Přerod jeho postavy je ze všech nejvýraznější a Steve mi dokázal, že v pohodě uhraje i vážnější roli, než ve kterých jsem ho doposud vídával (už se těším na Rescue Dawn). Kluci v mém životě mi jinak neukázal nic nového a taky se už k němu nikdy nevrátím. PS: Nemám rád Drew, strašně špatně si vybírá role. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je pro mě trochu zarážející, že někteří odhalují a objevují herectví Drew Barrymore až díky tomuto filmu. Ale to je asi otázka osobního vkusu. Mě v tomhle Drew nijak výrazně nepřekvapila, protože má mou důvěru již dlouho. Ale uznávám, že má tenhle film dost silný potenciál umožnit herecky se projevit hned několika hercům, hlavně tím, že ji nabídl trochu nezvyklé role. Ať už jde třeba o Steve Zahna kterého jsem, pravda, dosud vídal jen v komediálních rolích, nebo o výtečnou Brittany Murphy (která mě odrovnala, když představovala hrdinčinu matku). Brittany je obrovská škoda, mohla se z ní vyklubat skvělá herečka. Drew je ve filmu bez debat (nejvíc se mi líbila v linii s již dospělým synem). Navzdory tomu, že mi hlavní postava byla krajně nesympatická, ale to asi bylo účelem a hlavní premisou celého příběhu. Jinak mě zaujal ne zrovna pozitivní náhled na šedesátá a sedmdesátá léta. Člověk má tendenci si je z dnešního odstupu už trochu idealizovat a vidět na nich jen to hezké, ale ponor do života obyčejných lidí, kteří ztrácí své cíle a vidiny ale ne naděje, je v tomhle filmu pojat hodně dobře. Jen jsem holkám ty patnáctky prostě nevěřil (kdo by taky věřil pětadvacítkám patnáctileté puberťačky). Ale to už divák prostě musí přistoupit na to filmové univerzum. ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

Zaujalo ma prostredie, teda Amerika 60.rokov a hippies kultúra. Bolo to zvláštne obdobie, kedy všetci doma niečo pestovali: "Máma doma suší trávu!" Dnes si ho dosť idealizujeme, aj keď je pravda, že vtedy bola aspoň hudba pôvodná a žiadne coververzie. Pozerala som, ako vyriešili kostýmy, účesy a podobne. Aj keď životopisné filmy nie sú mojou cieľovou skupinou. Bolo to však dobre spracované, keďže je to podľa knihy, natočené tiež dobre a herecké výkony sa mi takisto páčili. Fajn bolo, že sa striedali dve časové roviny - minulosť a prítomnosť. Pekne sa dal sledovať vývoj postáv, ako po psychickej tak aj fyzickej stránke. Musím niečo vytknúť? Tak možno ten pátos americký. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že se jedná o zajímavé psychologické drama. S komedií to tedy nemá nic moc společného, ale to je můj názor. Já jsem se tedy moc nesmála. Možná ze začátku ano, ale film je rozdělený na dvě půlky. Ta první je úsměvná (možná komedie), druhá je k zamyšlení a drsnější. Drew byla výborná a nějakou chvilku jsem přemýšlela, jestli nemám dát 4 hvězdičky, ale nakonec to nebylo podle mě tak silné, aby si je zasloužilo. Kdyby film byl kratší o půl hodiny, tak by to bylo asi lepší. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama