foto

Joanna Kulig

  • nar. 24.6.1982 (37 let)
    Krynica-Zdrój, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja teraz kłamię
Safe Inside
2018 7 citů
Klér
Miłość jest wszystkim
Studená válka
2016 Agnus dei
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2015 Discopolo
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Warsaw by Night
2013 Ida
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Jibeuro ganeun gil
Nekonečně
Walesa: člověk naděje
2011 Maraton tańca
Numeros, Los
Ony
Ztracený čas
Žena z pátého patra
2010 Milion dolarów
2009 I Love You So Much
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Środa, czwartek rano

TV seriály

2020 Eddy (TV seriál)
Eddy (E08)
Katarina (E07)
Sim (E06)
další epizody (8)
2019 Hanna (TV seriál)
Utrax (S01E08)
Father (S01E04)
City (S01E03)
další epizody (4)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 5 (S09E05)
Episode 4 (S09E04)
další epizody (19)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 9 (S07E09)
další epizody (21)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (25)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Zločin (TV seriál)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Koncert (S02E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Odwet (S01E08)
Wielkanoc '41 (S01E07)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
další epizody (4)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
Trzeci oficer (TV seriál)
Dezerter (E01)
2007 Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
Wolne media (E06)
Kryzys (E01)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)