foto

Michael Weber

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Glaube und Heimat (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
1982 Fremdes Land oder Als die Freiheit noch zu haben war

TV seriály

2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
1997 Schimanski (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1989 Used Innocence
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace