foto

Ricky Jay

  • nar. 1948
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 24.11.2018
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Automatic Hate
2010 Lost Masterpieces of Pornography
2008 Bratři Bloomovi
Velký Buck Howard
Červený pás
2006 Dokonalý trik
2005 Poslední dny
2004 Záhada jezera Lochness
2001 Poslední loupež
Před svatbou ne!
2000 Velké trable malého města
1999 Magnolia
Mystery Men
1997 Hacks
Hříšné noci
Labyrint lží
Zítřek nikdy neumírá
1996 Ricky Jay and His 52 Assistants (TV film)
1995 Zálesáci (TV film)
1992 Mušketýři na Harleyích (TV film)
Vodní motor (TV film)
1991 Vražda
1988 S mafií v patách
1987 Hráčské doupě
1982 A Midsummer Night's Dream (TV film)

TV seriály

2011 Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelná Líza (S22E18)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (9)
2000 Akta X (TV seriál)
Úžasný Maleeni (S07E08)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Secret Cabaret, The (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Magic History of Cinema
2012 Deceptive Practices: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay
2007 Ricky Jay Plays Poker
2005 Making of Gus Van Sant's 'Last Days', The
2000 Grateful Dawg
Sex Pistols: Děs a běs
That Moment: Magnolia Diary
1997 Story of Magic, The (TV film)
1996 Hustlers, Hoaxsters, Pranksters, Jokesters and Ricky Jay (TV film)

TV pořady

2003 Bořiči mýtů (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1989 Learned Pigs and Fireproof Women (TV pořad)
1987 The Wil Shriner Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace