foto

Marina Squerciati

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Central Park
2014 Mezi náhrobními kameny
2013 Sparks
2012 Alter Egos
Frances Ha
2009 Nějak se to komplikuje
1993 Louskáček

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Fork in the Road (S04E23)
Army of One (S04E22)
Fagin (S04E21)
další epizody (15)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Us (S01E13)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
The Hose or the Animal (S05E01)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
You Know Where to Find Me (S03E20)
Forgiving, Relentless, Unconditional (S03E18)
Three Bells (S03E13)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
A Dark Day (S02E20)
Tonight's the Night (S02E13)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Duty and Honor (S01E07)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace