foto

Marcus Chong

  • nar. 8.7.1967 (53 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vrána 4: Pekelný kněz
1999 The Matrix
1998 High Freakquency
1996 Čisté nebezpečí
1995 Panter
1994 Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1992 Americké srdce
Venice
1991 Let černého anděla (TV film)
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
1988 Oltář zla
1980 Blood Beach

TV seriály

2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brotherly Love (S04E15)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Ultimátum (S06E08)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
1998 Linc's (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Coupla Stiffs (S02E03)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1979 Kořeny: Další pokolení (TV seriál)
Part II (1896–1897) (E02)
Part I (1882–1883) (E01)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)

Hudební videoklipy

1995 Tupac Shakur: Temptations (hudební videoklip)