foto

Marcus Chong

  • nar. 8.7.1967 (52 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vrána 4: Pekelný kněz
1999 Matrix
1998 High Freakquency
1996 Čisté nebezpečí
1995 Panter
1994 Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1992 Americké srdce
Venice
1991 Let černého anděla (TV film)
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
1988 Oltář zla
1980 Blood Beach

TV seriály

2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brotherly Love (S04E15)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Ultimátum (S06E08)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
1998 Linc's (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Coupla Stiffs (S02E03)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)