foto

Brian Baumgartner

  • nar. 29.11.1972 (46 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Brian Bruce Baumgartner je americký herec. Jako malý navštěvoval Holy Innocents' Episcopal School, roku 1991 maturoval na The Westminster Schools. Jeho další studia pokračovala na Southern Methodist University, než se přestěhoval do Minneapolis, kde pracoval jako umělecký ředitel v divadle.

Baumgartner později účinkoval v několika dalších divadlech, jako například Guthrie Theater nebo Berkeley Repertory Theatre. Jeho první role byl Roger ve filmu Dej šanci lásce (2001). Mezi jeho nejvýznamnější role patří Jim v Kněz je poděs, kde si zahrál po boku Robina Williamse. Jeho nejdůležitější rolí je role Kevina Malone z amerického sitcomu Kancl. Ve svém volném čase se věnuje golfu, který má velice rád.

Zdeněk "Bragha" Balík

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Last Night
2016 Doktorka k nakousnutí (TV film)
Krotitelé duchů
Ordinary World
2012 Astronaut: Cesta domů
2010 Dirty Girl
2009 Into Temptation
2008 Čtvery vánoce
2007 Kněz je poděs
Smith and Mike on a Tuesday
2006 Moosecock
No. 6
2001 Dej šanci lásce

TV seriály

2018 Goldbergovi (TV seriál)
Fiddler (S06E06)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Late Smuggling Dreambaby Voucher (S02E21)
Hand of God (TV seriál)
When You Pull the Trigger (S02E07)
I See That Now (S02E05)
Not Writing A Love Letter (S02E04)
další epizody (4)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Scream Queens (TV seriál)
Warts and All (S02E02)
Chicago Fire (TV seriál)
That Day (S05E06)
2014 Mizera (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Lamia (S02E07)
Yankee (S02E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fatal (S09E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zločinné myšlenky (S15E23)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Molly Unleashed (S04E01)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Wilfred (TV seriál)
Pokrok (S02E01)
Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (22)
2011 The Office: The Girl Next Door (TV seriál)
The Office: The Podcast (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Heat Signature (S02E26)
Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
The Office: The 3rd Floor (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
2009 The Office: Subtle Sexuality (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
2008 The Office: Kevin's Loan (TV seriál)
The Office: The Outburst (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (21)
2006 The Office: Accountants (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (22)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (16)
Arrested Development (TV seriál)
Burning Love (S02E09)
2004 LAX (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strach a špína (S04E05)
2002 Everwood (TV seriál)

Dokumentární

2005 Infanity (TV seriál)

TV pořady

2011 Training for Tahoe: Brian and His Famous Fans (TV pořad)
2010 Golf Therapy: Life, Lessons & the Pursuit of Par (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Kancl (TV seriál)
After Hours (S08E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace