foto

Brian Baumgartner

  • nar. 29.11.1972 (44 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diagnosis Delicious (TV film)
Krotitelé duchů
Ordinary World
2012 Astronaut: Cesta domů
2010 Dirty Girl
2009 Into Temptation
2008 Čtvery vánoce
2007 Kněz je poděs
Smith and Mike on a Tuesday
2006 Moosecock
No. 6
2001 Dej šanci lásce

TV seriály

2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Scream Queens (TV seriál)
Warts and All (S02E02)
Chicago Fire (TV seriál)
That Day (S05E06)
2014 Mizera (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Lamia (S02E07)
Yankee (S02E01)
2011 Office: The Girl Next Door, The (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Office: The 3rd Floor, The (TV seriál)
2009 Office: Subtle Sexuality, The (TV seriál)
2008 Office: Kevin's Loan, The (TV seriál)
Office: The Outburst, The (TV seriál)
2006 Office: Accountants, The (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2005 Infanity (TV seriál)

TV pořady

2011 Training for Tahoe: Brian and His Famous Fans (TV pořad)
2010 Golf Therapy: Life, Lessons & the Pursuit of Par (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Kancl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace