foto

Anna Ross

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Coffee Cafe
2017 Visage
2016 Casual Encounters
Fight to the Finish
Shangri-La Suite
Viral
2015 Ex-Free
Glitch
2014 Malí uličníci: Záchranná mise
The Sound and the Fury
Život naruby
2013 Chastity Bites
Nejlepší kamarádky
2012 Love: As You Like It
2011 Collapsed, The
One Week in Windchocombe

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Political Wife (E08)
Lucifer (TV seriál)
Kdo je ten nový král pekla? (S04E10)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
Dance (E07)
Making History (TV seriál)
Pilot (E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Měsíční stín (S01E18)
2016 Million Dollar Extreme Presents: World Peace (TV seriál)
Recovery Road (TV seriál)
Heaven Backwards (E06)
Parties Without Borders (E04)
Surrender (E03)
další epizody (4)
Casual (TV seriál)
Phase 3 (S02E01)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
The Comedians (TV seriál)
2013 My Haunted House (TV seriál)
2012 All About Lizzie (TV seriál)
Bunheads (TV seriál)
Joudové (TV seriál)
Video Game High School (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zvrácená láska (TV seriál)
2014 Kronika vražd (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Deal with It (TV pořad)
2010 Unique Eats (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky