foto

Raoul Delfosse

  • nar. 12.5.1924
    Aulnoy-lez-Valenciennes, Francie
  • zem. 27.11.2009 (85 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Černé světlo
Goupi mains rouges (TV film)
1993 Hodina prasete
Les mille et une farces de Pif et Hercule
1988 Jak zabít kněze
1986 Takhle to děláme v Moskvě
Žabí princ
1981 Staline est mort (TV film)
1978 Jsem nesmělý, ale léčím se
1977 Herbie jede rallye
La Nuit, tous les chats sont gris
1976 À l'est du Rio Concho
Je t'aime moi non plus
1975 Francouzská spojka 2
Nežádoucí pasažér
1972 Irma la Douce (TV film)
1971 Kořist
Le point de Bruges (TV film)
Petrolejářky
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Roztržitý
1969 Astragale, L'
Maison de campagne, La
Mléčná dráha
Sicilský klan
Velký šéf
1968 House of Cards
1967 25. hodina
1966 Grand restaurant pana Septima
1965 Bonne occase, La
Fifi Pírko
1964 Aimez-vous les femmes?
Víkend na Zuydcoote
1963 Šaráda
1962 Proces
1961 Mani in alto
1960 Boulevard
1958 Dej si pozor, La Toure!
1957 Hořké vítězství
1956 Bonsoir Paris
Paris Palace Hôtel

TV seriály

2003 Arzak Rhapsody (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigretova trpělivost (E11)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret se brání (E08)
1992 Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
Un château au soleil (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1986 Bleu, l'enfant de la Terre (TV seriál) - vyp.
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Klementýnka (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1969 Oiseaux rares, Les (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace