foto

Jophi Ries

  • nar. 13.12.1959 (61 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Maledivy (TV film)
2017 Tatort - Söhne und Väter (TV film)
2004 Die fremde Frau (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
2001 Ein Teenager flippt aus (TV film)
Hand in Hand (TV film)
1999 Nicht ohne meine Eltern (TV film)
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
Únosci a malá Jenny
1998 Mammamia (TV film)
1997 Ende einer Leidenschaft (TV film)
Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
Still Movin'
Svatba démonů (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Ausflug in den Schnee
Flughafenklinik, Die (TV film)
1995 Ausgestorben
1994 Dinner for Two
Vesmírní křižáci
1993 Bez líčidla (studentský film)
Maus und Katz (TV film)
Stalingrad
1992 Herr Ober!
Wir Enkelkinder
1991 Jeď, Trabi, jeď!
Manta - Der Film
1989 Der Leibwächter (TV film)
Jakob oder Liebe hört nicht auf (TV film)
1987 Peng! Du bist tot!

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Verschwunden (S02E05)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neue Wege (S04E11)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Bez milosti 2. část (S19E10)
Bez milosti 1. část (S19E09)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Abgerauscht (S05E05)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Leben daneben (S07E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
Místo činu (TV seriál)
Bienzle und der süße Tod (S01E505)
2000 Der Kapitän (TV seriál)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Den Tod im Nacken (S01E05)
Zwischen den Fronten (S01E04)
Im Vorhof der Hölle (S01E03)
další epizody (5)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
1988 Místo činu (TV seriál)
Programmiert auf Mord (S01E213)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2021 Ein Sommer auf Elba (TV film)
2020 Ein Sommer auf Mykonos (TV film)
2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2016 Léto na Lanzarote (TV film)
2001 Santa
2000 Immer
1997 Marco at Work
1995 Marco - Coming Home

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Marco - Coming Home

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky