Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Veličenstvo mě otrávilo během prvních deseti minut...potom už to mám v mlze. Jen jsem se sama sebe ptala, čí je to asi agitka? Pak jsem si říkala, že bych si měla odlakovat nehty. Taky jsem si opakovala, že psy mám pořád ráda, protože oni za tohle nemůžou. A taky mě napadlo, že bych si měla vyžehlit roušky. Takže celkem produktivních 92 minut. No, a pak už byl konec. Haleluja! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milý a pohodový animák, ktorý je tak trochu z iného prostredia, ale funguje to pomerne dobre. Samozrejme dejovo je to príliš detinské, aby sme sa bavili o animáku, ktorý dá niečo aj dospelákovi, ale animácie boli zaujímavé a také trochu iné, a pár krát sa dalo aj zasmiať. Inak ale celkovo len priemerný snímok. Jednu hviezdičku som pridal kvôli kreslenému cameu samotného lorda Trumpa, to sa mi ozaj páčilo. 50 % ()

Reklama

LadyLucrezia 

všechny recenze uživatele

Ať chcete nebo ne, jistá paralela s Lady a Trump se přímo nabízí, i když spíše politická, než romantická. Psí veličenstvo je hezký rodinný snímek, který pobaví, ale nenadchne. Možná jsem prostě jen čekala víc od snímku avizovaného dva roky dopředu. Nicméně musím pochválit uměleckou stránku filmu, neboť věrnost prostorám Buckinghamského paláce se nezapře a rozhodně bych ji tak kvalitně v animáku opravdu nečekala. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Čudná grafika ľudských postáv (kráľovná, Trump) verzus vydarená grafika tých psích. Rovnako sa neviem rozhodnúť, či ma tá satira na Trumpa v úvode bavila alebo iritovala, či sa do filmu hodila alebo to bolo len zbytočné kopkanie do vulgárneho prezidenta USA. V konečnom dôsledku, vzhľadom na záver filmu, povedzme, že si to tam našlo svoje miesto. Inak celkom fajn humor, vďaka ktorému ma film nenudil, niektoré veci až lajdácky nedotiahnuté a spracované tak, že som nepochopiteľne krčil obočie. Fena Wanda o Rexa nemá záujem, no od momentu, keď zistí, že je to kráľovský pes, sa do neho zamiluje. Pôsobí ako zlatokopka, zrazu sa však film snaží presviedčať, že medzi nimi je láska na prvý pohľad a tvorcovia sa tým akurát tak zhovadili. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na první pohled vcelku nenápadný a vesměs průměrně natočený animák z belgické produkce, který přenáší diváky za zdi Buckinghamského paláce z pohledu jeho psích obyvatel. Film nabízí nejednu humornou scénu (nadržená fena, prostředí útulku) či dobrý nápad ("psí hierarchie", Trumpova návštěva), nicméně i tak se dá od začátku tušit, jak to celé dopadne. Animovaná jednohubka, na kterou si divák po týdnu už nejspíš nevzpomene, avšak neurazí a v kině rychle utíká. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama