Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti jsou roboti pověřeni podřadnými úkoly a prací, ale mají zakázáno vypadat přesně jako lidé, neboť panuje obava z toho, že by je mohli nahradit. Charles je sukničkář, který tajně používá přesnou repliku robota, aby se miloval se ženami, zatímco sám hraje videohry. Jednoho dne potká na kluzišti Elaine a zamiluje se do ní. Využije svého robota C2, aby se jí dvořil. Netuší, že Elaine má svou vlastní repliku robota E2, pomocí níž se dvoří bohatým mužům a sklízí úspěchy. Naneštěstí se roboti obou podvodníků setkají, zakoukají se do sebe a utečou na mexickou hranici, aby žili svobodným životem. Elaine a Charles musí spojit síly a zastavit je dřív, než jejich tajemství vyjde najevo. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud vidím v popisku filmu termíny Komedie / Romantický / Sci-Fi a hodnocení na čsfd se pohybuje těsně nad padesáti procenty, věru neočekávám úžasný zážitek. A taky se mi ho nedostalo. Jenže... Ono mě to vlastně docela bavilo. Jasně, nebyl to žádný skvělý snímek, šlo (pro mě) spíše o oddechovou záležitost, a jako taková nenáročná podívaná to na mě fungovalo velmi dobře. Netvrdím, že jsem si při sledování málem natrhl bránici, tvůrci ze mně každopádně bez problémů dostali nejeden pobavený úsměv, a způsobili mi tak dobrou náladu. A to jsem ještě ani nezmínil fakt, že se Amíci konečně dočkali funkční zdi a že Mexičané dosáhli stavu, kdy se jejich stát stal zemí zaslíbenou. Spokojení tak museli být vlastně všichni a jedinou vadou na kráse byly snad jen ty výpadky elektrického proudu. Jo, jo, byla to sice v podstatě blbost, ale pobavila mě, nikdo mi netlačil do hlavy kvanta politicky korektních žvástů a já jsem se v závěru tohoto svého výblitku rozhodl přidat i čtvrtou pěticípou (sice slabou ale přece). / Poučení: K rozdělání ohně nikdy nepoužívej nefunkční dřevo. 4*- ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď som od tohto nemal žiadne extra očakávania, tak ma to napokon veľmi milo prekvapilo. Na začiatku síce človek tápa, že kto je kto, ale postupne je to viacmenej úplne jasné. Hlavné postavy Charlesa a Elaine boli skvelé, a najmä ich parádny zmysel pre humor, ktorý sa pretavil do vydarených rozhovor s milým dôvtipom a predovšetkým sarkastickým podtónom. Zápletka bola fajn, a aj scenár sa vyvíjal zaujímavo. A ten záver, to malo naozaj pekné posolstvo (aj keď to vyznievalo akosi rozprávkovo). 4* ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Roboti je sice na jednu stranu až nevídaně prostinký a naivní filmeček, ovšem je až šokující, jak moc mě přesto bavil. Ovšem ono to vlastně až tak šokující ale vlastně není, jelikož na druhou stranu i přes ty dvě výše zmíněné výtky disponují Roboti kupodivu dost netuctovou zápletkou, která je sice samozřejmě předvídatelná, zároveň ale disponuje mnoha nápaditými a nečekanými momenty, krom toho má i skvělý spád a pořád se v ní něco děje. Navíc Roboti v podstatě ale v rámci nezbytné tolerance fungují i ve všech ostatních ohledech. Sice je to fakt skutečně jednoduché a zatraceně nenáročné, ovšem má to svojí vlastní takovou rozvernou atmosféru, humor zde též funguje ve většině případech opravdu vtipně a hlavně snad ani jednou nesklouzl k nějaké trapnosti, což považuji za vážně nečekané, překvapila mě i slušná nekorektnost a vulgárnost, kde se s tím především ústřední postavy fakt nepářou, no a když už zmiňuji ty postavy, tak ty jsou vesměs zábavné a výrazné, k čemuž pak samozřejmě ale napomohl i velice sympatický casting, na čele se sympatickou dvojkou Woodley/Whitehall, kteří si jednak po celou dobu nic nedarují, ale zároveň to mezi nimi i jiskří a funguje prostě mezi nimi ta správná chemie, jaká má mezi takovými postavami být. Za mě se tak jedná o skutečně výtečnou nenáročnou jednohubku, která je svižná, vtipná, trefně obsazená, takže prostě rozhodně příjemná a zábavná podívaná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jack Whitehall je holkař a má svého dvojníka-robota, Shailene Woodley je zlatokopka a taky má svého robota.  Ve chvíli kdy se oba roboti dvojníci "zamilují" a utečou, musí tahle pochybná dvojka spojit síly a vydat se jim po stopě. Jak premisa, tak obsazení vypadají na papíře mnohem lépe než je bohužel finální výsledek. Romantické to sice možná trochu je, ovšem vtipné prakticky vůbec a nebýt Shailene, kterou mám rád a poslední dobou sem jí nikde moc neviděl, měl bych co dělat abych dokoukal...40% ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Niečo nové a vynikajúce. Žiadne vybuchujúce budovy, brutal akčné scény, "normálny život" dvoch ľudí a dvoch robotov s UI. Výber hl.herečky nie moc štastný, ale v konečnom výsledku dosť fajn. Čo tak mať robota dvojníka, ktorý robí všetky nepríjemné činnosti za vás? Super nápad. uvidíme ajnejaké posteľné a vášnivé scény o vtipných ani nehovoriac, celý príbeh je popretkávyný vtipom: "Nikdy jsem to nedelal.." "Neboj, ja asi 1000x..", "Jak si vedem?" "prvé 2 hodiny výborne, ďalsie 3 perfektne", "Musím čúrat a zvracet a ješte se zabít..", "dohajzlu, oni spolu píchaj..", "Odkdy medvedi vijou?" "když jsou nadržený?.... :)", "doufám, že budu mít noční múru a bude lepší jak tahle desná realita..", "kam jdeme na naši svadbu?", "ukážeme to cez "facetime"","je naprogramovana k iniciaci..", "to mne jako chce znásilniť?.." e2, c2 a moby hudba. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (4)

  • Film je založený na knihe "Robot, ktorý vyzeral ako ja" od Roberta Sheckleyho. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)
  • Charles (Jack Whitehall) a Elaine (Shailene Woodley) se hádají, kdo bude spát v jediném křesle, když dům, který patří jeho bohatému nevlastnímu otci, má jistě ložnici. Mohli si prostě vzít matraci a dát si ji k ohni, aby se zahřáli. I když je více než pravděpodobné, že bohatý člověk by měl v takovém domě topení. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama