foto

Fred Murphy

  • nar. 1942
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Město duchů
Tvrďák Taylor
2007 Jiná perspektiva
2006 Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Snílek
2004 Tajemné okno
2003 Freddy vs. Jason
Partners and Crime (TV film)
Suspense (TV film)
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Proroctví z temnot
Spolek machrů
2001 Duše mrtvých
To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
1999 Ochrana svědků (TV film)
Ozvěny mrtvých
Říjnové nebe
1998 Vášnivý tanec
1997 Policajt ze San Francisca
1996 Rodinná záležitost
Smrtící telefon
1995 Vražda prvního stupně
Čáry máry fuk
1993 Dobrodružství létající okurky
Jackova ukolébavka
1991 Taková normální láska
Útěk před smrtí (TV film)
1990 Směšně o lásce
1989 Final Days, The (TV film)
Nepřátelé: Příběh lásky
Noční hra
1988 Divocí koně
Úplněk v modré vodě
1987 Bestseller
Dead, The
Pět rohů
Vítězové berou vše
Žhavá laguna (TV film)
1986 Hráči z Indiany
1985 Death of an Angel
Key Exchange
Mirrors (TV film)
Výlet do městečka Bountiful
1984 Matter of Sex, A (TV film)
1983 Bláznivá láska
Eddie a Cruiseři
Sessions (TV film)
Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Q
Stav věcí
1980 Ghost Dance, The
Heartland
Tell Me a Riddle
1979 Imposters
1978 Girlfriends
Scenic Route, The
1977 Local Color
1976 Rime of the Ancient Mariner
1975 Not a Pretty Picture
1969 Submission

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
Inauguration (S01E01)
2016 BrainDead (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Judged (S07E13)
Iowa (S07E11)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Discovery (S07E09)
Driven (S07E07)
Payback (S07E05)
další epizody (11)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Sticky Content (S06E09)
Message Discipline (S06E07)
Shiny Objects (S06E05)
další epizody (11)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Week (S05E07)
The Next Day (S05E06)
další epizody (11)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
Anatomy of a Joke (S04E07)
Waiting for the Knock (S04E05)
další epizody (13)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (24)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Průšvihářky (S02E07)
další epizody (22)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 3. (S03E12)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Plavec se topí (S01E10)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
další epizody (9)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
Noční můry (S01E17)
Dítě (S01E15)
další epizody (4)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Jake a Amy - týden 9. (S01E42)
Jake a Amy - týden 8. (S01E39)
Sophie - týden 8. (S01E38)
další epizody (8)
Super drbna (TV seriál)
Jak na Marcuse (S02E02)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)

Dokumentární

2007 Trumbo
1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace