foto

Kristian Nairn

  • nar. 25.11.1975 (41 let)
    Lisburn, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kristian Nairn se narodil v Severním Irsku a živí se jako hudebník a herec. Jeho hlavním zaměstnáním je DJ. Koncertoval ve spoustě zemí mezi které patří Jihoafrická Republika nebo Austrálie. Spolupracoval také s několika kapelami jako je Scissor Sisters.

Kristianovou první hereckou rolí byla postava Hodora v seriálu GAME OF THRONES, pro kterou se hodí díky své výšce 211 cm.

Jan "xcvbn" Engelmann

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mythica: Soumrak bohů
2015 Legenda o čtyřech bojovnících
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
Domů (S06E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
další epizody (4)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
další epizody (5)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
I Need Light (S01E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
další epizody (7)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
další epizody (5)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace