foto

Sam Weisman

  • nar. Binghamton, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Velké dítě Dickie Roberts
2001 Co horšího se může stát?
1999 Burani ve městě
1997 Král džungle
1995 Sbohem, lásko
1994 Šampióni 2
1991 Mimi & Me (TV film)
1990 Sunset beat (TV film)
1986 Art of Being Nick, The (TV film)
Taking It Home (TV film)

TV seriály

2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Miles to Go (S02E10)
A Stand-Up Triple (S02E03)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Iris Doesn't Live Here Anymore (S01E07)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zakopaný poklad (S06E06)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Tall Hopes (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Working at It (S02E22)
Diary of a Young Girl (S02E21)
1983 Rodinná pouta (TV seriál)
To Snatch a Keith (S02E10)
Batter Up (S02E08)
Sweet Lorraine (S02E07)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Dar života (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Herschel drtí faraony
Milující páry
Scarlett O'Hara War, The (TV film)
Shogun Assassin
1979 Byl jsem při tom
Nero Wolfe (TV film)

TV seriály

1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Witness to an Incident (S02E01)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Verbování (S09E07)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)

Dokumentární

2002 Scene Stealers

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky