foto

Roy Vongtama

  • nar. Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Desolation
2016 Reach
2014 Trojúhelník smrti (TV film)
2013 Bloodline (TV film)
2012 Dead Trees
2011 Beast Beneath
Surfařka
2009 Love 10 to 1
2007 Než si pro nás přijde
Wrath, The
2006 Running Out of Time in Hollywood

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Every Second Counts (S01E08)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
2014 Stalker (TV seriál)
The Haunting (E05)
2013 Skandál (TV seriál)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E09)
Workshop (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
The Way We Were (S03E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Arrested Development (E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Windfall (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2007 Decoding the Past: Tibetan Book of the Dead (TV film)
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky