foto

Alyssa McClelland

  • nar. 1981
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 11. hodina
2011 Cupid
Naše máma Georgia
2009 Proroctví
2008 Restraint
2006 Bet, The
2005 Maska Junior
Mind the Gap
Sk8aři
Small Claims: White Wedding (TV film)
2004 Man's Gotta Do, A
2003 Horseplay
2002 Královna prokletých

TV seriály

2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Druhá nejlepší

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Druhá nejlepší

Producentská filmografie

Filmy

2017 Druhá nejlepší

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky