foto

Joe Seneca

  • nar. 14.1.1919
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 15.8.1996 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Longest Memory (TV film)
1996 Čas zabíjet
1994 Vernon Johns Story, The (TV film)
1993 Svatý z Fort Washingtonu
1992 Malcolm X
1991 Mississippi Masala
1990 Mý lepší blues
1989 Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Blázinec ve škole
Sliz
1987 Shromáždění starých mužů (TV film)
Velký esa
1986 Křižovatky
Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Heart of the Garden
Silverado
1984 Postrach Joe Moran (TV film)
The House of Dies Drear (TV film)
Zločiny mužů
1982 Rozsudek
1981 The Gentleman Bandit (TV film)
1979 Kramerová versus Kramer
Tenth Month, The (TV film)
The Fish That Saved Pittsburgh
1977 Wilma (TV film)
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu

TV seriály

1995 Strážce moře (TV seriál)
Alone (S02E15)
1994 Christy (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Mr. President (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Old Friends (S03E01)
Cosby Show (TV seriál)
Hillman (S03E25)
1986 Matlock (TV seriál)
Throb (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dorothy a Ben (S01E18)
1985 227 (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky