foto

James L. Carter

  • nar. Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Labutí píseň (TV film)
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
2013 When Calls the Heart (TV film)
2011 Greening of Whitney Brown, The
2006 Věřte mi
Walker Payne
2004 Konec snění
Okrsek 49
2003 Sexuální rekonstrukce
2002 Krvavé nebe (TV film)
Tajemství nesmrtelných
ZigZag
2000 Můj pes Skip
1998 Phoenix
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Odveta (TV film)
1996 Dokonalost za každou cenu (TV film)
Grand Avenue (TV film)
Rodeo Joe (TV film)
1995 Johnny zapíná rádio
Tajemný střelec
Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Body to Die for: The Aaron Henry Story, A (TV film)
Duel v poušti
Justice in a Small Town (TV film)
Trestanec F.T.W.
Web of Deception (TV film)
Za zavřenými dveřmi
1992 Jeden chybný krok
Zpráva od Holly (TV film)
1990 Back to Back
Kožená tvář III
Playroom
Spaced Invaders
1989 Deadly Weapon
1988 In Dangerous Company
Terminal Entry
1984 Rajský hotel
1983 Sweet 16
1982 Satan's Mistress
1980 Don't Answer the Phone!
1979 Home Movies

TV seriály

2016 MacGyver (TV seriál)
Metal Saw (S01E02)
The Rising (S01E01)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
Rádio mlčí (S02E09)
další epizody (4)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace