foto

Glenn Berger

  • nar. 26.8.1969 (48 let)
    Smithtown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Loud House
Trolls 2
2017 Wish List
2016 Kung Fu Panda 3
Trollové
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Kung Fu Panda 2
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Monstra vs. Vetřelci
2008 Kung Fu Panda

TV seriály

2003 A.U.S.A. (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Monster Trucks - povídka
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace