Reklama

Reklama

Štěstí

  • USA Luck
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Greenfieldová je ta největší smolařka na světě! Znenadání se ale ocitne v Zemi štěstí. Aby se jí na paty pro změnu začalo lepit štěstí, musí se spojit s kouzelnými bytostmi. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Animácia slabšia. Prvá polhodka mi prišla strašne slabá. Zdalo sa mi to ako pre 4 ročné decká. Áno hlavný diváci by mali byť deti, ale je veľa animákov čo si rád pustím, toto mi prišlo ako nudná blbosť. Možno to robila len ta animácia. Potom keď sa dej presunul do hlavného fantasy sveta to už bolo lepšie a do konca filmu to na kvalite len stúpalo. Nestúplo to nad priemer ale presne sa trafilo do stredu priemeru. A neviem či sa mi to len zdalo ale prišlo mi, že Apple tam napchal toľko svojich výrobkov rôzne do filmu až to začínalo byť trochu do oči bijúce. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Luck sa žiaľ nezaradí medzi moje obľúbené animované filmy a myslím si, že jedno pozretie úplne stačí. Nemá to ten taký šmrnc. Nie je to vôbec vtipné, nie je to ani dojímavé, nie je to vlastne ani až také zaujímavé a miestami sa to zdá až nudné a pridlhé. Na druhej strane príbeh dievčaťa zo sirotinca by ma aj zaujímal, keby to bolo celé podané zaujímavejšou formou. Viac času trávime vo svete fantázie s dračicou a jednorožcom, no mne sa ešte najviac páčil začiatok filmu v reálnom svete Sam. To bolo aj dojímavé aj vtipné zároveň, ale po pár minútach to už bolo len priemerné až do konca. Na Disney a Pixar to nemá ani náhodou, ale snaha sa cení. Okrem toho na povery neverím a na čierne mačky už vôbec nie. Keď tak nad tým premýšľam, žiadna z postáv mi zvlášť neprirástla k srdcu. Hudba sa mi veľmi páčila. 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil nějaký animovaný film. Byla na něj nálada a výběr se povedl. Nejdřív jsem si sice říkal, proč tu někdo vytváří animovaný příběh, který by se jó nechal natočit i hraně. Po asi čtvrt hodině jsem ale pochopil, že zde představivost tvůrců bude mít hlavní slovo. Hodně mi příběh připomínal jiný animovaný příběh – V hlavě. Ani vlastně nevím proč. Hezká, poměrně výrazná animace, vtipné dialogy a v tomto ohledu i jednoznačně povedený dabing kreslených postav. Simon Pegg byl se svojí angličtinou fantastický. ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Po animační a designové stránce je to průměrnej animák, ono příběh taky není nic extra, klasická zápletka, ale stejně jsem měl pocit, že to vidím poprvé. Chvílema se mi zdálo, jako bych sledoval V hlavě, ale stejně to mělo takové svoje kouzlo. Animáky už z většiny nebudou to, co bývaly dříve, protože všechny originální příběhy už existujou (o kterých alespoň víme). Trochu jsem bojoval s hodnocením, a to mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale díky pár situacím jsem se rozhodl pro tři.  Oceňuji tvůrce, že se snaží nějaký příběh, sic jen trochu, přetvořit na svůj. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mám s tím vlastně úplně stejný problém jako s Duší od Pixaru. Začátek v realitě super - zajímavý úvod akcentující těžší témata a velmi sympatická hlavní hrdinka natvrdo vhozená do života čerstvě dospělého člověka. Ale musí to být prostě barevný přístupný animák pro děti, takže jakmile se děj skokově přesune do šíleného, co do logiky notně za vlasy přitaženého a nepříliš dobře vysvětleného fantasy světa, už to prostě nějak není ono. Od filmu, za kterým stojí mj. i legendární John Lasseter bych čekal přeci jen něco malinko víc. Ale špatné to rozhodně není. Kočičák Bob se skotským akcentem v podání Simona Pegga je správně vtipný, má to i navzdory trochu přepálené délce celkem svižně tempo a poučnou závěrečnou pointu. ()

Galerie (16)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama