foto

Jakub Kohl

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2009 Smyčka (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
1996 O mrňavém obrovi (TV film)
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
1994 Prosté krutosti (TV film)
1993 Melánie, Melánie (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Racek (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Gemini (TV film)
1990 Takmer ružový príbeh (TV film)
1985 Slané cukríky

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace