foto

Jakub Kohl

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Anglické jahody
2000 Početí mého mladšího bratra
Začátek světa
1998 Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1997 O perlové panně
1996 O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Bahno (S02E03)
1995 Nováci (TV seriál)
Rekomando (S01E72)
Harpagon (S01E71)
Pastouška (S01E70)
další epizody (72)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2009 Smyčka (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
1996 O mrňavém obrovi (TV film)
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
1994 Prosté krutosti (TV film)
1993 Melánie, Melánie (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Racek (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Gemini (TV film)
1990 Takmer ružový príbeh (TV film)
1985 Slané cukríky

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Zanzibar (S04E07)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Hry dospělých (S02E10)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Záchranný airbag (S03E74)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky