foto

Walter Jones

  • nar. 30.11.1970 (49 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Memoirs of a Fighter
2019 Red to Black
2016 Star Trek: Captain Pike
2012 Speed Demons
2008 Lovecká sezóna 2
2005 House of the Dead 2 (TV film)
2002 Americká zbraň
Move
Rapsittie Street Kids: Believe In Santa (TV film)
Zabijákem proti své vůli
2001 Suckers
2000 Backyard Dogs
Bratr 2
1999 Dogwalker, The
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Brink! (TV film)
Talisman
Zahrada zla
1995 The Good, the Bad, and the Stupid: The Misadventures of Bulk and Skull - a.z.
1992 Bílí muži neumějí skákat
Malcolm X

TV seriály

2013 Super doktoři (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
A Gorgeous Mosaic (E10)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Co-Pilot (S02E09)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Carnivores (S01E11)
Dawg Days (S01E04)
Power Rangers Wild Force (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Mission Im-posse-ble (S01E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední kapka (S03E01)
2001 Spyder Games (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sám strach (S04E04)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Teenage Boy (S02E06)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Strážci vesmíru (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Umění naslouchat (S01E09)
1989 Family Matters (TV seriál)

Dokumentární

2018 Making Fun: The Story of Funko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky