foto

Paul Benedict

  • nar. 17.9.1938
    Silver City, New Mexico, USA
  • zem. 1.12.2008 (70 let)
    Martha's Vineyard, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 'Side by Each'
2004 Když se setmí
2003 Vichřice
2000 Život hvězdy
1999 Ryba ve vaně
1997 Ďáblův advokát
1996 Čekání na Guffmana
1995 Guns and Lipstick
1993 Pozor, obří žena! (TV film)
1991 Addamsova rodina
1990 Nováček
Zátiší Summit Bluff
1989 Sladká Grace (TV film)
1988 Arthur 2: S ledem
Chair, The
Koktejl
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Průvodce osamělého muže
1983 Muž se dvěma mozky
1982 Electric Grandmother, The (TV film)
1981 Desperate Moves
1979 Billy in the Lowlands
1977 Děvče pro zábavu
1975 Hustling (TV film)
Mandingo
Úsměv
1974 Na titulní straně
1973 Deadhead Miles
1972 Jeremiah Johnson
Příběhy z pískoviště
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Odvykací kůra
Taking Off
They Might Be Giants
1968 Virgin President, The
1965 The Double-Barrelled Detective Story

TV seriály

1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cartoon (S09E13)
1995 Doupě (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Mama Malone (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1975 The Jeffersons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace