Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

davidek 

všechny recenze uživatele

Trochu netradiční role pro mistra bojových úmění, ale neodpustil si jednu bitku a hlavně pokud by byl takový profesionál, jak se ukazuje, úplně zbytečná. Tradiční zápletka s tradičním průběhem a samozřejmě s neposlušnými lidmi jenž má van Damme ochraňovat. Prostě nic nového pod sluncem. Od začátku do konce víte kdo je zlý a kdo dobrý. ()

#47 

všechny recenze uživatele

No nehrát v tom Van Damme, tak to spláchnu někam hodně hluboko, ale pořád mám pro tohohle borce slabost a jak se říká stará láska nerezaví. Bohužel poslední dobou jeho filmy vypadají tak, že víc střílí než kope, což je trochu mimo jeho starou image. Elita armády je tak trochu příběhem plným akčních klišé, až se z ní občas stává nechtěná komedie (záporák míří Xkrát na někoho z klaďasů pistolí, ale než se vykecá, tak mu to někdo překazí atd.). Všechno je zde až nechutně předvídatelné a nezvykle tady Jeanovi chybí milostná scéna. Fanoušky JCV tento snímek neurazí, ale pro běžné publikum je to prachobyčejný akční brak. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme jednoduchou frází je to nic moc akční, ničím náročná na mozek podívaná, která nezaujme ani svým příběhem, ani akčními scénami až na pár vyjímek a ani hudbou. Teda hudbou jak pro koho samozřejmě pokud si libujete pro Rap a podobně orientovanou muzikou, kterou já opovrhuji. Van Damme moc nebije spíš střílí což je škoda, jelikož příběh je na rvačky jako udělaný. Když to vemu z druhé strany dobře se na to kouká a rychle to utíká i když je to docela dlouhý. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Že nakoniec boxera nehrá Wesley Snipes ktorému robí ochranku JCVD je aj dobre vzhľadom na to aké filmy momentálne točí. THE HARD CORPS je v celkovom vyznení vydarenejší ako SHEPHERD BORDER PATROL. Hrá tu síce plno čiernych ale v celku to má odľahčený podtón kde sa v podstate z čiernych a ich gangsterských držaní zbraní vkusne robí prča takže sa to dá. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi dal jen jednu hvězdičku, ale někdy mi to přišlo až parodicky vtipné. Například rekrutace týmu, kdy si JCVD vybral asi 140 cm vysokou ženu tvrďačku a hned se s ní utkal v ringu:). Nebo vzájemná bitka s Barcleyem, co to jako bylo?:-/. Každopádně kdyby zrovna náhodou neběžel film někdy ve 23 na Prima Cool, tak bych si ho asi sám nikdy nepustil. A o nic bych nepřišel. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama