Reklama

Reklama

Toy Story: Prehistorický

(TV film)
  • USA Toy Story That Time Forgot

VOD (1)

Když se po Vánocích ocitnou hrdinové Příběhu hraček na neprobádaném území, narazí na tu nejúžasnější sadu akčních postaviček všech dob, které to však nemají v hlavě úplně v pořádku. A tak je na Trixie, aby své kamarády bezpečně vrátila zpátky do Bonnieina pokoje. (HBO Europe)

Recenze (35)

Kubwajs 

všechny recenze uživatele

Před dalším Toy Story s názvem 4 ,jsme se dočkali několika krátkometrážních filmů s názvem Strašidelný příběh a Prehistoricky. V těchto několika krátkých příbězích je vidět ,že příběh hraček rozhodně nekončí a rozhodně tvůrci filmu nabídnou v dalším pokračování nádherný příběh ,který nebude mít konkurenci. Je neuvěřitelné s jakou brilantností dokážou tvůrci utvářet příběh a emotivně hrát na citovou stránku jak dětí tak dospělých. Nemůžu se už dočkat pokračování ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalší z krátkometrážnych snímkov zo série Toy Story, ktorý až tak nezaujal ako mohli zaujať predošlé, aspoň teda za mňa to bolo dejovo také nemastné-neslané. Treba ale uznať, že to bolo farebné, hravé s množstvom nápadov a nových postavičiek. Oproti predošlému kraťasu mi tam ale chýbala lepšia atmosféra, preto len jemne nadpriemerné hodnotenie. 60 % ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nápady, hravost, vtip... Pixar. Na rozdíl od Havajských prázdnin navíc tenhle kraťas nepřipomíná obyčejnou vystřiženou scénu, ale je hezky samostatný, s úplně novým příběhem a řadou nových postav (vánoční kočičí andílek na stromek je nejlepší), a řekl bych, že se na něj může podívat i člověk, který (z nepředstavitelných důvodů) o Toy Story neví vůbec nic. ()

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Další krátký film tentokrát představuje mou ne úplně oblíbenou hračku. Ukazuje ale na jejím příkladu mixování hraček jednoho a druhého dítěte, které je pro hračky vždy skvělým osvěžením stejně jako pro mě tenhle snímek. Nutno podotknout že i přes tak krátkou stopáž se podařilo tvůrcům dostat do díla nenásilně několik důležitých poselství! ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Klasický Toy Story, čo v prípade tejto série znamená klasicky dobrý. Nič nové, len štandardný príbeh o dobrých a zlých hračkách (akurát tento krát namiesto Woodyho a Buzza Lightyeara zohráva úlohu dinosaurica Trixie) a ani s Vianocami to nemá nič spoločne (aj keď sa to prezentuje ako Vianočný príspevok), no tvorcovia sú stále natoľko šikovní, že aj počas tých dvadsiatich minút dokáže byť That Time Forgot hravý, vtipný a nápaditý. Kto má rád Toy Story tak ho to určite nesklame. Lepší kraťas ako minuloročný halloweensky Toy Story of Terror. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Přestože má tento speciál pouze 22 minut, jeho vývoj a tvorba trvaly tři roky. (KGBelik)

Reklama

Reklama