foto

Amy Carlson

  • nar. 7.7.1968 (50 let)
    Glen Ellyn, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Incoherents
2018 A Bread Factory, Part One
2017 Pevná linka
2016 Natural Selection
V džungli lásky (TV film)
2015 Sight Unseen
2014 Hits
2011 Velká krize (TV film)
2007 Jiná perspektiva
Černý pátek (TV film)
2006 Drift (TV film)
2002 Stella Shorts 1998-2002
Winning Girls Through Psychic Mind Control
2000 Everything Put Together
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1998 Válka v Zálivu (TV film)
1992 Babe
Dědictví lží (TV film)

TV seriály

2019 The Society (TV seriál)
The Village (TV seriál)
In Your Bones (E03)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Tenká modrá linie (S07E22)
Cizí zásah (S07E21)
Neustoupit, nevzdat se (S07E20)
další epizody (12)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (21)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Prokletí (S06E10)
Stín pochybností (S06E09)
další epizody (24)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Zastřelte posla (S05E07)
další epizody (20)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
další epizody (25)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (22)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
další epizody (21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Re-Do (S01E09)
Chinatown (S01E08)
další epizody (10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
2006 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Eros in the Upper Eighties (E13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Boys Will Be Boys (E12)
Day (E11)
Blue Wall (E10)
další epizody (12)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
2003 Detektív (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Price of Nobility (S04E22)
Letting Go (S04E17)
10-13 (S04E16)
další epizody (7)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Firestarter (S04E07)
další epizody (19)
Pohotovost (TV seriál)
Bratři a sestry (S08E19)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (16)
2000 Falcone (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Přátelé a milenky (S01E05)
Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
After Hours (S02E07)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)
1999 Get Real (TV seriál)
St. Michael's Crossing (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace