foto

Zuzana Ščerbová

  • nar. Vranov nad Topľou
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vojcek (divadelní záznam)
2010 Domina (TV film)
2007 Český Honza (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hračka (E01)
Rédl (TV seriál)
Prokurátor (E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
2012 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Užij si se psem (E03)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Reparát (S02E06)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Znásilnění manželky (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace