foto

Zuzana Ščerbová

  • nar. Vranov nad Topľou
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vojcek (divadelní záznam)
2011 Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2010 Domina (TV film)
2007 Český Honza (TV film)

TV seriály

2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Znásilnění manželky (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace