foto

Jan Ponocný

  • nar. 9.7.1965 (52 let)
    Třinec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skladatel, producent, kytarista, zpěvák je jediným členem jednočlenného orchestru Circus Ponorka (založen 2006). Podílel na několika desítkách CD. Živě vystupoval devět let s Ivanem Hlasem, nebo s Annou K, v polovině devadesátých let založil skupinu Circus Praha ve které zpíval americký zpěvák Bradley Stratton, a která vydala dvě alba u firmy Universal.  Živě vystupuje od roku 1998 s Mekym Žbirkou. Produkoval například nahrávky L. Filipové, J. Ledeckého, M. Maxy, I. Hlase, J. Kirschner, nebo M. Žbirky (toho společně s Ivanem Králem). Jeho písně nahráli například: Ewa Farna, Helena Zeťová, Anna K., Václav Koubek, I. Csáková, Laura a její tygři, H. Vondráčková, I. Hlas, Zdeněk Drda, Jean Couture nebo Bradley Stratton.

Roman "kikulin" Porteš

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Šest dní (studentský film)
2014 Giant Business (amatérský film)
2013 Revival
2011 Perfect Days
2010 Mamas & Papas
2004 Vaterland - Lovecký deník

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (E01)

Dokumentární

2014 Adopce: Konkurz na rodiče

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Revival

Hudební videoklipy

2013 Circus Ponorka - Over You (long version) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace