foto

Gerald Fried

  • nar. 13.2.1928 (92 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Unbelievable!!!!!
2014 Starship Valiant: Legacy
1988 Roots: The Gift (TV film)
Sbohem, supermámo (TV film)
1985 Ambasáda (TV film)
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1983 A Killer in the Family (TV film)
Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1982 Vždyť je to hračka (TV film)
1981 Harlem Globetrotters on Gilligan's Island, The (TV film)
1980 Condominium (TV film)
Divoch Gauguin (TV film)
Divocí a svobodní (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
Silent Lovers, The (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
Castaways on Gilligan's Island, The (TV film)
Návrat doktorky Laurelové (TV film)
Náš syn Ronchie (TV film)
Rebels, The (TV film)
Seekers, The (TV film)
The Bell Jar
Transkontinentální expres (TV film)
1978 Cruise Into Terror (TV film)
Maneaters Are Loose! (TV film)
Rescue from Gilligan's Island (TV film)
The Beasts Are on the Streets (TV film)
The Immigrants (TV film)
1977 Sex and the Married Woman (TV film)
The Spell (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Občanská policie
Supervivientes de los Andes
1975 Náš boj nikdy nekončí (TV film)
1973 The Baby
1971 Grissomova banda
1970 Příliš pozdní hrdina
1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?
Image of the City
1968 Likvidace sestry George
1967 Danger Has Two Faces
The Karate Killers
1966 Deathwatch
One Spy Too Many
One of Our Spies Is Missing
1964 En ten tý ny
1962 The Cabinet of Caligari
1961 A Cold Wind in August
Second Time Around, The
Twenty Plus Two
1959 High School Big Shot
Nedozírný vliv
Timbuktu
1958 Cry Baby Killer
Curse of the Faceless Man
I Bury the Living
I Mobster
Machine-Gun Kelly
Terror in a Texas Town
The Flame Barrier
The Lost Missile
The return of Dracula
1957 Bayou
Dino
Stezky slávy
Trooper Hook
Vampire, The
1956 Zabíjení
1955 Vrahův polibek
1953 Strach a touha

TV seriály

2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
Part VII (1960–1967) (E07)
Part VI (1939–1950) (E06)
Part V (1932–1933) (E05)
další epizody (7)
1977 Kořeny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Testimony of Two Men (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Test Tube Killer Affair (S04E02)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1990 27 divů světa (TV seriál)
1974 Milostný život v přírodě
1971 Enchanted Years, The
1964 National Geographic Specials (TV seriál)
1951 Day of the Fight