foto

Stewart Bick

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Tajemná chůva (TV film)
2006 One Dead Indian (TV film)
2005 Choice: The Henry Morgentaler Story (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
2002 Podvedeni
Vysoká hra (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Osudový zlom
Ponorka v ohrožení (TV film)
Slepá hrůza (TV film)
2000 Kóma (TV film)
Out of Sync (TV film)
Předstírané lži
Sex a paní X (TV film)
Sleduje mě vrah (TV film)
Stopy vraha
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Indián
Procházka po Měsíci
Spřízněné duše (TV film)
Taken
Vražda v rodině (TV film)
Ďáblova čísla (TV film)
1998 Bolesti lásky (TV film)
Protektor (TV film)
V zajetí
1997 Platinum (TV film)
Stín minulosti (TV film)
1996 Lekce (TV film)
Waiting for Michelangelo
1995 Spiknutí (TV film)
1993 Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Beyond Justice
Vrah na zakázku (TV film)
1991 True Confections (TV film)
1989 Destiny to Order
Parta snů

TV seriály

2004 Kevin Hill (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Zločin srdce (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Showtime (S07E17)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
Traders (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1989 Zákon pouště (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace