Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se rodinný pivovar ocitne v ohrožení a bratr se zaplete s mafií, je třeba jednat, bez ohledu na infarkt, bez ohledu na výhrůžky, bez ohledu na nebezpečí. Hrdinou americko-kanadského akčního thrilleru je Noah Stone, který se svým bratrem Noahem vlastní pivovar. V době, kdy ho infarkt na čas vyřadí z práce, zjistí, že bratr zneužil dobré jméno podniku, aby získal výhodné úvěry pro mafiána Morana, kterému dluží značnou částku. Ten pak zpronevěru hodil na Stoneova účetního a nechal ho zabít. Protože je ještě stále šance všechno zastavit, ocitá se v ohrožení také Noah a jeho rodina. Morano slibuje, že pokud převod peněz neproběhne, Noahova rodina zemře. Podnikatel sice začne jednat s policií, velmi záhy však pochopí, že ta jeho děti ani ženu neochrání a rozhodne se jednat na vlastní pěst. Společně s přáteli a manželkou tedy vymyslí a realizují dokonalý plán. Americko-kanadský akční thriller vznikl v roce 1999, kdy ho natočil režisér Yves Simoneau (Trýznivé pochybnosti, Memphis, Rudé oči). V hlavních rolích se představí Treat Williams (vlasy, Okamžik záblesku, Chobotnice) jako Noah Stone, Kim Catrallová (Zlomek sekundy, Velké trable v Malé Číně) jako jeho žena Kim a Saul Rubinek (Zbožnuji trable, Nesmiřitelní) jako John Morano. V dalších rolích vystoupí Barbara Eve Harrisová jako Barbara Woodsová, Alan Goulem jako Frank Stone a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Boha, co tu zase všichni blbnou? Ok, je neoddiskutovatelným faktem, že zápletka je trochu naivní. Představa, že spokojenej fotr ve středním věku, navíc po jednom infarktu, převeze a zlikviduje vysoce postaveného mafiána, je opravdu těžko uvěřitelná. Na druhou stranu, tohle není realistický film o mafii, ale akční thriller, vyrobený pro televizní stanici TNT. A když na to člověk nahlíží touhle optikou, je film víc než kompetentní. Je slušně zahraný, dobře natočený a nabízí divákům sympatického hlavního hrdinu, se kterým se můžou ztotožnit. Treat Williams tyhle typy postav prostě umí. Každopádně solidní odpočinkový film. 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu na to, že ide o TV film, to bolo celkom slušný akčný film. Je pravdou, že film vyzerá svojim prejavom, ako by bol skôr z nejakých osemdesiatych rokov, nie z roku 1999, ale aký je rozpočet, taká je aj kvalita. Dejovo je to ale celkom zaujímavé. ()

Reklama

jay are 

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatná kamera, neskutečně špatná hudba, 90% dialogů NESKUTEČNĚ špatných. Williams jako macho majitel pivovaru, který sejme každého gangstera na jednu ránu a dokáže bez problémů uběhnout ultramaraton hodně brzy po prodělaném infarktu. Ten nápad samotný nebyl až tak špatný, až na překombinovaný konec, kdy domácí uživatelé dokázali pomocí Notebooku raz-dva-tři přesunout peníze z účtu jednoho gangstera na účet jiného. To mě naprosto rozbilo... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mne to nejak nesadlo. Nemam rad, ked herec, ktory bezne hra chudakov alebo komickych poskokov zrazu hra megadrsneho mafiana, ktoreho som mu neveril ani sekundu. Celkovo ten film je divny. Zapletka je vazna ale je podana skôr kmedialne, takze vo vysledku to postradalo napätie ale ani som sa prilis nezasmial. Jedina scena ktora ma bavila bola jedna slusna prestrelka. Vysledkom je nudny podpriemerny TV film, ktory nezachrani sympatak Williams a stale sexy Kim Cattrall. 4/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pivovar vám nedáme, radši ho zbouráme! Jop tohle je přesně příklad roztomile natvrdlýho filmu u kterýho se bavíte na účet tvůrců a střelíte tomu nakonec průměrný hodnocení, protože to je místy tak blbý, až je to dobrý a super drsoň Wiliams i po infarktu řádí jak černá ruka. Je to na hraně, ale dám ty 3* Srandu já rád.50% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama