foto

Ben Caplan

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2010 Přestupný rok
2008 RocknRolla
2007 Maxwell (TV film)
2006 Friendly Fire
1997 Perfect Blue, The

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2017 X-company (TV seriál)
Snaha (S03E03)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 1 (S06E01)
2016 New Blood (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Those in Peril (S02E03)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 3 (S05E03)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (5)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2009 Trinity (TV seriál)
2008 Umučení (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Bastogne (E06)
Křižovatky (E05)
Nováčkové (E04)
další epizody (5)
Judge John Deed (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace